lördag 18 december 2010

idag har jag varit "ledig". min enda lediga dag innan jul och halva den innebar jobb. men vad gör man? måste ju samla snäll-poäng inför den kommande julaftonen, annars kanske inte tomten kommer med några paket till mig och det vore ju förskräckligt! för jag älskar paket!
ikväll har jag och harry slagit in julklappar. hann bara ett par stycken eftersom jag mellan varje var tvungen att slå in en bok åt harry. han slet upp pappret på en gång och sen skulle jag slå in den igen, och igen, och igen..ja du förstår.. nu måste jag dessutom tejpa igen lite flikar på paketen jag slog in för dom lyckades han riva lite i, klåfingriga unge. men ack så söt!
harry fick ju feber på onsdag kväll, men han är frisk nu i alla fall, eller det verkar så, ingen feber och än så länge inga prickar. dock inte speciellt matfrisk annat än på välling.
en av hans kusiner har fått vattkoppor, det går även på dagis.. känns som att dom rackarns kopporna ställer till problem runt juletider. hade gärnat tagit dom för tre veckor sedan men nu vill jag verkligen inte. inte när J ska vara ledig i två veckor. kul att ha två hemmaveckor med pojken, isolerade för att inte smitta någon.
jag har massvis med saker att göra innan jul, men nästan ingen ork. jag bara skjuter upp saker för att jag inte orkar göra dom och sen står jag väl där på torsdag kväll och "måste" göra allt då.
i veckan ska vi ska i alla fall ha världens mysigaste onsdag kväll med goda vänner. jag längtar! det är mitt glädjemål med veckan, att jag kommer orka göra saker för på onsdag blir det bara mys :)


kära tomten, jag önskar mig en riktig gingerbread latte från starbucks i julklapp...











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar