tisdag 26 juli 2011

minstingen är inte nöjd. han fick vaccin igår och nu är livet pest o pina. i alla fall på kvällen. passar ju rätt OBRA eftersom J har åkt till fjällen. just nu ligger han och sparkar för friska livet i vaggan, nyss skrek han. har väl gett han nappen fem gånger på en minut, han blir galen när han tappar den men han är inte hungrig. för försöker jag ge honom så gastar han ännu mer. kul. man känner sig rätt värdelös när inget man gör funkar.
vi va på djurparken idag och han sov hela tiden. tror han behövde det, verkar va jobbigt i kroppen för han, kanske var lättare att slappna av när det rördes på nästan hela tiden. harry åkte en karusell med flygande elefanter och tyckte de va jätte kul! han var så duktig och satt still hela tiden (jag var rätt orolig eftersom han har myror i brallan den killen)
vi gick HELA varvet runt och tittade på alla djuren, harry gick själv dessutom! han åkte bara ståbräda en kort bit och på jesper axlar en kort bit, att han orkade på sina mini-ben! ändå så var han svårsövd ikväll..
fick på efterhand se att HENRIK SEDIN varit på Djurparken idag. Hur fan lyckades jag missa han! Hade ju varit döhäftigt o göra syrran avis på det fotot! hihi
ossian fick bada med harry ikväll o de va grejer de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar